Здравни услуги от Медицински център OIL MED Clinic

Общопрактикуващи лекари

Личните лекари в медицинския център са с многогодишен опит в здравеопазването, изградили доверието в себе си в своите пациенти. В диагностиката и лечението на множество заболявания разполагат с възможност за съвместна работа с колеги специалисти от екипа.

Хипербарна оксигинация

Хипербарната кислородна терапия (HBOT) в Барокамера е изцяло неинвазивно лечение, което включва излагане на пациентите на 100% чист кислород при повишено атмосферно налягане. Това увеличава концентрацията на кислород в организма многократно, което води до изключителни ползи в подпомагането на лечението на редица заболявания и болестни състояния.

Неврофийдбек

Неврофийдбека или електронно-компютъризираното обучение на мозъка използва модела на мозъчната пластичност и способността на мозъка да се промени в следствие на това обучение. Електронните видео игри разработени на тази основа се управляват чрез активността на мозъчните вълни на пациента.

Неврология

Персонализирана неврологична грижа, индивидуално според нуждите на пациента. Диагностика и лечение на централната и периферната нервна система.

Психологично консултиране

Психолозите в медицинския център са с дългогодишен опит в психологичното консултиране на деца и възрастни.

Рехабилитация

Очаквайте тази медицинска услуга, скоро от Медицински център OIL MED Clinic – град Варна, ул. Петко Стайнов 1, ет.1.