Неврофийдбек в Медицински център OIL MED Clinic

Мисли спокойно! Тренирай мозъка си така, че той да се научи как да остане в нормалното си състояние да мисли спокойно!

Неврофийдбека или електронно-компютъризираното обучение на мозъка използва модела на мозъчната пластичност и способността на мозъка да се промени в следствие на това обучение. Електронните видео игри разработени на тази основа се управляват чрез активността на мозъчните вълни на пациента. Така той обучава своят мозък да преодолее проблемите на нежеланото неврологично състояние, като изгражда нови невронни мрежи и пътища на мислене. Успявайки в играта, мозъкът се самотренира да мисли по нов, успешен и здравословен начин, който той пренася в ежедневието на пациента, като ново знание и умение, което той няма да загуби.

Неврофийдбека е фитнес за ума! Следствие на програмата от упражнения-игри мозъкът се научава как да открие решение на тревожността която го преуморява и изтощава и открие нови начини да релаксира, и си осигури почивка за цялото тяло. Да победи болката, да открие концентрацията и детайлите в заобикалящият го свят, да спре тревожността и взема решения, да отхвърли колебанията и да отстоява позициите си, да почива. Да бъде щастлив денем и се радва на спокоен и продължителен сън през нощта.

Неврофийбека е метод на невротерапевтично обучение на мозъка, при който чрез видео игри се извършва обучение с цел постигане на върхови психически резултати! Доказана е ефективността му при подобряване резултатите в работата на професионалните мениджъри, спортистите и автомобилните състезатели.

Методът комбиниран с процедури по хибербарна оксигенация и/или рехабилитация води до значително повишаване на крайният резултат. Използван е от много психолози като съпътстваща терапия. Прилага се и при студенти, ученици и професии с умствено натоварване за повишаване способностите на концентрация и запаметяване.

Обадете се още днес: 0899 636 002
Медицински център OIL MED Clinic
Варна, ул. Петко Стайнов 1, ет.1