Професионални услуги от OIL MED Petrochemical

Ремонти на реактори и смяна на катализатори

Нашите екипи са специализирани във всички операции по изваждане и зареждане на катализатори – както под азотна, така и в нормална атмосфера, с всички видове катализатори, реактори, конвертори, колони и други съдове в рафиниращата и химическа индустрии.

Консултиране и извършване на инспекции

Разполагаме с екип който извършва инспекции и консултации по зареждането на реактори и катализаторни системи – правилност на поредността на зареждане съгласно диаграмата на производителя на катализаторите, готовността на реактора за зареждане и чистота..

Специфични индустриални услуги по запитване

Планирали сме и изпълнявали множество разнообразни услуги на компании от индустриалният сектор по техни специфични проекти или ремонтни нужди.

Хидроразрушаване

Методът е изключително подходящ при разрушаване на бетонни конструкции при ремонтни операции в тунели, на мостови съоръжени, надлези, подлези, акведукти, съдове изградени от стомана и бетон като химически реактори и други бетонни конструкции без да се нарушава целостта на носещата арматура, която ще бъде готова за използване при следващата възстановителна част от ремонта.

Хидрорязане

Извършвани са успешно ремонтни операции по рязане на стомани, бетони, огнеупорни и метални елементи, керамика, кобалтови и медни сплави. Избира се такъв абразивен материал който ще бъде напълно безопасен и екологично съобразен.

Почистване по хидродинамичен метод

Почистване на топлообменници; Реактори, резервоари, колони и други съдове имащи характеристиките на затворени пространства; Подземни и надземни тръбопроводи; Пещи..