Консултиране и извършване на инспекции от OIL MED Petrochemical

Разполагаме с екип който извършва инспекции и консултации по зареждането на реактори и катализаторни системи – правилност на поредността на зареждане съгласно диаграмата на производителя на катализаторите, готовността на реактора за зареждане и чистота, състояние на неговите вътрешни елементи, катализаторите и инертните материали преди началото на зареждането. Нашата консултация и препоръки вървят заедно с всяка поредна крачка от реализацията на проекта – от неговата подготовка, изпълнение и до началото на операциите по пускане в експлоатация. Чрез инспекцията провеждана от нас ще си осигурите спокойствие през дните на ремонта и сигурност, че операциите по подготовка и презареждане са съгласно високите изисквания на производителите на катализаторната система. Имаме опит с всеки един от водещите производители на катализатори.

„Когато вашите момчета са на територията на инсталацията, ние се чувстваме по-спокойни и сигурни. Знаем че всички задачи ще бъдат двойно проверени и изпълнени правилно“ са най-мотивиращите думи които нашите колеги от нефтопреработващите заводи на „Роснефт“ ни казаха.

Наши специалисти извършват инспекции за „Shell Global Solutions“ по проекти за „ГАЗПРОМ“, „РОСНЕФТ“, „ЛУКОЙЛ“, „ТАТНЕФТ“ и други в Русия, „SASREF“ в Саудитска Арабия и“KNPC“ в Кувейт.

Извършвали сме също така и инспекции по индивидуална поръчка по отношение на безопасността на извършваните операции и готовността на нефтопреработващия завод за ремонтните дейности. Извършвали сме и консултации по изготвянето на оборудване за специфични цели по ремонтните операции и замяната на катализаторните системи.

Консултирали сме операции по изваждане, подготовка за транспорт по ADR и транспортиране.